PRESTIGE. QUALITY. NATURE

Een prestigieuze locatie met een verhaal

PRESTIGE.

Het uitgestrekte gebied rondom Panquin is al sinds de middeleeuwen een imposante plaats. Eerst werd het door de hertogen van Brabant gebruikt als jachtgebied en later verder uitgebouwd met een kasteel, uitgestrekte tuinen en een orangerie. Als pronkstuk bouwde Karel van Lorreinen er een indrukwekkend hoefijzervormig complex met een koetshuis en stallen. Het hoefijzercomplex wordt in ere hersteld en vormt het hart van dit project.

Dankzij Panquin kunnen de inwoners van Tervuren opnieuw genieten van de grandeur van deze voormalige historische site.

“Wonen in een historische setting met een keizerlijke geschiedenis.”

QUALITY.

leven in luxe en kwaliteit

Op de Panquin-site vind je vier gebouwen die elk hun eigen troeven hebben: Plein, Park, Toren en Poort. Een team van internationale en lokale architecten geeft vorm aan de unieke veelzijdigheid van dit project.

De gevels van de nieuwe gebouwen worden op een uniforme manier afgewerkt. Dankzij de dynamische gevels met inpandige terrassen en teruggetrokken dakverdieping onderscheiden de nieuwe gebouwen zich van de statische architectuur van het historisch erfgoed. Binnen geniet je van ruimte, licht en een hoogwaardige afwerking.

NATURE.

duurzaam wonen omringd door groen

Panquin geeft een nieuwe definitie aan wonen in een park. Om het centrum naadloos te laten overlopen in de rust van het Park van Tervuren, wordt er in Panquin een nieuw park met vijver aangelegd. Het historisch erfgoed en de 4 nieuwe gebouwen nestelen zich te midden van dit groen in.

Maar hier woon je niet alleen groen in de letterlijke betekenis van het woord. De appartementen zijn helemaal klaar voor de toekomst, gebouwd met duurzame materialen en voorzien van vooruitstrevende technieken.

Benieuwd naar wat Panquin te bieden heeft? Vraag de brochure en de plannen aan.

Voel jij een klik met panquin?

Brochure
Plannen
Afspraak
Meer informatie nodig? Vul jouw gegevens in en wij bezorgen jou de brochure.
Graag de plannen inkijken? Vul jouw gegevens in en wij bezorgen jou de plannen.
Meer informatie of wil je graag een afspraak maken? Vul jouw gegevens in en wij bezorgen jou snel een antwoord.
Panquin is volledig uitverkocht
Ontdek onze nieuwste woonbuurt op slechts 8km van Panquin
Panquin is volledig uitverkocht
Ontdek onze nieuwste woonbuurt op slechts 8km van Panquin